Text

Om oss

Ola & Martins Rør ble etablert i 2005. Vi har bred erfaring og solid fagkompetanse. Vi er en pålitelig mesterbedrift som påtar oss oppdrag i Vestfold, Buskerud, Asker, Bærum og Oslo.

Text

Ola & Martins Rør AS

Vi har bred erfaring og solid fagkompetanse. Vi er en pålitelig mesterbedrift som påtar oss oppdrag i Vestfold, Buskerud, Asker, Bærum og Oslo.

 

Vi utfører arbeid både for private og næringsliv og har de nødvendige sertifikater og sentral godkjenning fra Statens bygningstekniske etat. Materiell og utstyr som leveres av oss, er av anerkjente leverandører og har god kvalitet og lang levetid. Fagkunnskap gir trygghet!

 

Image
Text

Våre ansatte

Vi er 5 ansatte med bred erfaring og solid fagkompetanse.

Image
Text

Ola Varmeland

Daglig leder / Rørlegger

Tlf: (+1) 234 567 890

ola.placeholder@editap.no

 

Ola har fagbrev fra fagskolen i Oslo & Akershus, og har mesterbrev i Klima, energi og miljø. Han har god og bred erfaring etter å ha jobbet i Ola & Martins rørservice siden oppstart i 2005. Ola tar både små og store oppdrag på alvor, og er kjent for å levere kvalitet i alle ledd.

Image
Text

Martin Rørvoll

Rørlegger

Tlf: (+1) 234 567 890

martin.placeholder@editap.no

 

Martin har fagbrev fra fagskolen i Oslo & Akershus, og har jobbet siden oppstarten av Ola & Martins rørservice i 2005. Martin er veldig hjelpsom og har fokus på service. Han er opptatt av å finne gode løsninger på alle typer forespørsler fra kundene. 

Image
Text

Jan Varmeland

Rørleggerlærling

Tlf: (+1) 234 567 890

jan.placeholder@editap.no

 

Jan har fagbrev fra fagskolen i Bergen, og har jobbet hos oss siden januar 2017 og er lærling hos oss. Jan er veldig dyktig og har fokus på service. Han er opptatt av å finne gode løsninger på alle typer forespørsler fra kundene.

Image
Text

Lars Rørvoll

Kontormedarbeider

Tlf: (+1) 234 567 890

lars.placeholder@editap.no

 

Lars jobber som vår kontormedarbeider og er den du prater med om du tar kontakt med vårt kontor. Lars hjelper oss med regnskap og henvendelser fra våre kunder. Han er en blid og hyggelig type.  

Image
Text

Telefon

99595868

Image
Text

Besøksadresse

Haugerudveien 24, 0674 Oslo

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon