Text

Nytt bad

I forbindelse med oppussing av vårt gamle bad, tok vi kontakt med flere rørleggere i området for befaring. Martin og Ola ga et profesjonelt inntrykk fra første møte, og det ble raskt tydelig for oss at dette var et selskap som hadde fagkunnskapen på plass.

Text

Vi hadde utsatt oppussingen av baderommet litt for lenge allerede, fordi vi ikke orket tanken på alle valgene man må ta, å bruke tid på å reise rundt til flis- og baderomsbutikker, kaos hjemme i ukesvis, håndverkere man ikke kan stole på, og det å leve uten bad i lange tider. Vi har en veldig travel hverdag, og ville egentlig bare ha et nytt og fint bad kjappest mulig, uten at vi hadde så mange detaljerte ønsker for hvordan vi ville ha det. Vi ønsket at rørleggeren tok en stor del av ansvaret for kontakt med andre håndverkere, og at vi kunne få god rådgivning, og handle alt utstyr direkte fra de for en ok pris. Martin og Ola ivaretok dette behovet perfekt! De hadde med seg kataloger, hvor vi kunne peke ut hva vi var interesserte i. De ga oss god info om priser underveis, hadde god forståelse for hva vi ønsket, og tok kontakten med snekker, flislegger og elektriker fra start til slutt. De ble ferdige på tiden vi ble enige om, og vi våget til og med å dra på ferie den siste uken av oppusssingstiden, for så å komme hjem til fiks ferdig - og fantastisk fint! - nyoppusset bad.

 

Dette har vært en sånn prosess alle drømmer om når de går i gang med renovering av bad. Vi anbefaler Ola og Martins rør på det varmeste.

 

Hilsen Randi Rørstad og Øystein Storrørsæter.

Image
Text

Telefon

99595868

Image
Text

Besøksadresse

Haugerudveien 24, 0674 Oslo

Image
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon